Amethysthanger vrede met zilveren ketting 50cm | Belicons
  • Nederlands
  • Engels

Keurmerk webwinkel

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis verzending boven de €20,-
binnen Nederland

Amethysthanger vrede met zilveren ketting 50cm

Hanger vrede met zilveren ketting 50cm. Materiaal: amethyst.

Beschrijving:

Als jij aan iedereen wil laten zien dat je vrede belangrijk vindt, dan is een hanger in de vorm van het vredesteken iets wat je nodig hebt. Een hanger is zichtbaar voor iedereen. Dit teken is nog redelijk jong, het is in 1958 ontworpen. Toch herkent iedereen het als het symbool voor vrede.

Deze hanger is gemaakt van de edelsteen amethyst. Amethyst is de paarse versie van het mineraal quarts. Het wordt op veel gebieden in de wereld gevonden en was daarom al bij veel oude volken bekend. Zo was het al bekend bij de oude Egyptenaren, oude Grieken, Romeinen Etrusken en zelf bij mensen in het oude China. In Europa werd het vooral in de Middeleeuwen populair. Amethyst is het mooiste als je het buiten bekijkt of onder een TL lamp.

Van amethyst werd vroeger verwacht dat het je helpt om niet dronken te worden. Mocht je die theorie willen testen, probeer dat dan op een plek waar het niet erg is om dronken te worden. Vandaag de dag verwachten verschillende mensen dat amethyst je rustig kan maken en beter in balans kan brengen. Of je dat ook verwacht moet je natuurlijk zelf bedenken. Maar ook zonder die betekenissen is het een heel mooie steen.

Eigenschappen:

Gewicht: 7 gram.
Grootte hanger: ongeveer 2,5cm bij 2,5 cm.

Amethysthanger vrede.
€ 13,95

Klik hier als je meer wilt bestellen dan nu mogelijk is.

Verzendmethode: 
brief

E-mail deze pagina

Dit e-mailadres wordt alleen gebruikt om deze e-mail succesvol te kunnen versturen.